Avdelning

Exjobb

Connect

Vi erbjuder exjobb och både i Linköping och Stockholm. Exjobb kan du söka när som helst. 

Läser du ett civilingenjörsprogram eller motsvarande med inriktning mot systemutveckling och programmering? Tycker du det är kul att jobba med duktiga kollegor, lära dig nya saker och dela med dig av det du kan? Då ska du göra ditt exjobb på Attentec!

Vi har en enkel filosofi när det gäller exjobb: Vi vill att du ska få vara med och påverka, och att ditt exjobb ska resultera i att både du och vi lär oss något nytt och användbart. Vardagen för oss och många av våra kunder handlar ofta om internet of things, streaming media och modern mjukvaru- och app-utveckling, men det finns förstås många andra spännande områden att utforska. 

Tveka därför inte att kontakta oss om du har en bra och intressant exjobbsidé. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem. Den kan bli verklighet hos oss!

Här presenterar vi några exjobb på Attentec under senare tid.

Connecta med oss!

Arbetsplats och Kultur

För oss på Attentec är programmering inte bara ett jobb, det är också en livsstil och hobby. Vi lever och jobbar under devisen ”Engagemang och resultat”. Denna devis ligger till grund för vårt sätt att vara mot varandra, våra kunder och samarbetspartners. 

Engagemang innebär att ha en positiv attityd och vara öppna, pålitliga och ärliga i allt vi gör. Genom att vara handlingskraftiga, kvalitetsmedvetna och nytänkande skapar vi resultat för våra kunder. 

Läs mer om hur är det att jobba på Attentec

Vad erbjuder vi?

Attentec jobbar med utveckling och leverans av lösningar till våra kunder, antingen på plats hos kunden eller i inhouse-projekt på Attentecs kontor. Vi erbjuder dig som vill jobba hos oss intressanta och varierande arbetsuppgifter, duktiga och sympatiska kolleger och en härlig företagskultur. Här får du snabb återkoppling på den programvara du bygger och ser tydligt resultatet av ditt arbete. What's more?

 • Kompetensutveckling

  Attentec är ett kunskapsföretag och vi vill att våra medarbetare alltid ska vidareutvecklas. Därför använder vi upp till 10% av arbetstiden för att utveckla oss själva och även för gemensamma aktiviteter. Läs mer om några av dessa aktiviteter längre ner på sidan. Här kan du påverka i vilken riktning du vill utvecklas. Bara fantasin sätter stopp!

 • Ledarskapsprogram

  Vi erbjuder ett tvåårigt ledarskapsprogram som innebär en utbildningsdag per kvartal i
  genomsnitt. Målet är att deltagarna ska öka sin kunskap om sig själv som ledare, ledarskap i
  allmänhet, affärsmannaskap och företagande.

 • Friskvård och hälsa

  För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra. Därför erbjuder vi:
  ett generöst friskvårdsbidrag,
  subventionerade priser på gym, en ergonomiskt sund arbetsplats som förebygger skador och problem samt hjälp och stöd från vår försäkringspartner vid fysisk eller psykisk ohälsa.

 • Kul tillsammans

  Vi gör förstås också saker som inte har med programmering att göra. Vi har en aktiv personalklubb som anordnar olika aktiviteter. Allt från en enkel after work till bergsklättring, segling, darttävling, museibesök eller brädspel kan dyka upp på agendan.​

Teknikringen 4b
583 30 Linköping Vägbeskrivning info@attentec.se 070 - 558 98 19 Se sida

Oslo

Bogstadveien 54
0366 Oslo Vägbeskrivning Se sida

Stockholm

Barnhusgatan 20
111 23 Stockholm Vägbeskrivning info@attentec.se 070 – 858 77 08 Se sida

Jobbar du redan på Attentec?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@attentec.se
 • Andrea
 • Christoffer
 • Daniel Pettersson
 • Ella Andersson
 • Erik
 • Felicia
 • Fredrik
 • Ida Evertsson
 • Ingo
 • Jonas
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor