facebook tracking

Vad fick dig att söka jobb hos oss? 

Jag studerade till civilingenjör inom teknisk fysik och elektroteknik på Linköpings universitet och började söka jobb under hösten 2014. Jag var inte helt säker på vad jag ville jobba med när jag var klar men fick tips om Attentec av en tidigare studiekamrat. Bredden i uppdragen och möjligheterna att utvecklas var de största anledningarna till att jag valde att söka jobb här då.

Varför har du valt att stanna hos oss? 

Det är väldigt trevlig stämning med kompetenta och hjälpsamma kollegor och det finns stora möjligheter att utvecklas. Att både få jobba med något jag tycker är roligt och att få göra det som konsult är något som jag trivs riktigt bra med. Jag har både möjlighet att testa nya saker i olika uppdrag men också via den kompetensutveckling vi har möjlighet till vid sidan av uppdragen. Jag uppskattar också att det är högt i tak och att vi konsulter ofta involveras i processerna för att utveckla Attentec på ett sätt som vi vill ha det.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför? 

Ja, det skulle jag göra. Kompetenta kollegor, bra chefer och utvecklande uppdrag skulle jag säga är de största anledningarna.

Jobbar du redan på Attentec?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@attentec.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor