Vad fick dig att söka jobb hos oss?

Jag hade två vänner från universitetet som jobbade på Attentec. En av dem berättade att Attentec hade ett uppdrag som passade mig och sa att jag borde söka anställning. Jag hade ingen uppfattning om hur bra olika företag var när jag sökte jobb, men eftersom jag redan kände några på företaget och fick ett bra intryck av både chefen (under intervjun) och medarbetarna så tackade jag ja.

Varför har du valt att stanna hos oss?

Företagskulturen och medarbetarna. Det är ett väldigt öppet diskussionsklimat, alla har rätt att tycka till och att få sin åsikt hörd. Det anordnas mycket aktiviteter och medarbetarna känns lite som en andra familj. Man får även lägga en del av sin arbetstid på att programmera på hemmaprojekt vilket är guld värt.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?  

Definitivt! För dem som söker en arbetsplats där man har riktigt kul tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor så är Attentec rätt ställe. Jag har jobbat här i 3 år och medan många brukar byta jobb under de första åren för att få en löneökning så har jag inte känt något behov av det. Jag trivs alldeles för bra där jag är.

Jobbar du redan på Attentec?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@attentec.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor