Felicia

Felicia

Studentambassadör

 Berätta lite om dig själv! 

Jag heter Felicia Flod, är en 22 år gammal student från Blekinge och studerar datateknik vid Lith. Innan studierna gjorde jag en skidsäsong på 5 månader i St Anton, Österrike vilket var väldigt roligt. 

Felicia.jpeg

 

Vad gör du när du inte jobbar hos oss?

Utanför jobbet studerar jag en hel del men är även aktiv inom studentlivet. Jag är gückelledare i gyckelföreningen Orbis Primus och PR ansvarig i d-sektionens alumniutskott. Under föregående läsår var jag med i styret för d-sektionens damförening Donna. 

Vad gör du egentligen i rollen som studentambassdör?

Jag hjälper främst till med kontakten mellan Attentec och universitetet, mest är det kontakten med d-sektionen jag står för. Men jag är även med på mässor och företagsevent. 

Varför valde du att börja jobba för just Attentec?

Efter att jag var på en av Attentecs företagskvällar blev jag väldigt inspirerad av företaget och av alla trevliga människor som jobbade där. Jag kände mig välkommen vilket jag uppskattade mycket.

Hur fungerar det att kombinera jobba med studier?

För tillfället fungerar det väldigt bra. Vissa perioder är mer intensiva än andra och då är det praktiskt att man har möjligheten att vara mer selektiv med vad man är med på inom företaget. 

Vad vill du jobba med i framtiden?

Konsult står högt upp på listan som första jobb då det kan bli mer varierat arbete och man får lära sig mycket. Just programmeringsdelen är viktig för mig så det kommer det bli mycket av. Mer specifikt inom området får jag ta reda på vilket jag tycker är roligast i framtiden. 

Jobbar du redan på Attentec?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@attentec.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor