Sasa

Sasa

Studentambassadör

Vad har du för utbildningsbakgrund? 

Jag är masterstudent på KTH, och läser mitt första år på ett program som heter Maskininlärning. Mitt kandidatprogram, Informations- och kommunikationsteknik, genomförde jag också på KTH.

Vad gjorde du innan du började plugga på KTH? 

Jag slutade gymnasiet i Montenegro 2016 och började direkt med mina studier på KTH. Jag arbetade också deltid på en fastighetsbyrå och på min fritid var jag volontär på Röda Korset.

Vad är det bästa med att jobba som studentambassadör? 

Som studentambassadör hos Attentec får jag en möjlighet att se hur ett IT-företag fungerar och verkligen se hur ett jobb inom programmering ser ut, och båda två är viktigt för mig. Dessutom får jag möjligheter att gå på olika mässor med Attentec där jag tycker att det roligt att prata med andra studenter och intressera dem för Attentec.

Vad var ditt första intryck av Attentec när du började här? 

Mitt första intryck var att det är ett bra företag att arbeta för. Kollegorna är snälla och jag tycker att det finns många möjligheter att utvecklas.

Hur tycker du en bra arbetsplats ska vara? 

En bra arbetsplats ska ha en hälsosam stämning där alla kollegor är snälla och hjälpsamma. Dessutom är det viktigt att det finns tid för självutveckling samt gemensamma aktiviteter.

Vad gillar du att göra på din fritid? 

Jag gillar att skapa mina egna projekt och att arbeta med dem. Dessutom gillar jag att läsa och dansa.

Jobbar du redan på Attentec?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@attentec.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor