Vad har du för utbildningsbakgrund?
Jag har studerat högskoleingenjörsprogrammet i datateknik med inriktning programvara samt masterprogrammet i datavetenskap med inriktning artificiell intelligens och data mining. Båda vid Linköpings universitet.

Varför sökte du dig till Attentec?
Första gången jag kom i kontakt med Attentec var faktiskt på golfbanan. En kall oktobermorgon hakade Anders W på våran boll i samma veva som jag började se mig om efter exjobb. Jag minns att jag frågade honom vad det var för kråka kan hade på sin mössa. Det visade sig vara Attentecs (gamla) logga och han berättade lite kortfattat om Attentec. Jag fick blodad tand och slängde iväg en ansökan när jag tinat upp hemma efter rundan.

Vad gillar du att göra på din fritid?

Förutom golfen då, så tycker jag om att träna, spela squash och innebandy. På vintern åker jag väldigt gärna utförsåkning, helst med vänner och familj. Älskar att laga mat tillsammans med min sambo. Lyssnar även en hel del på musik, allt från opera och jazz till hiphop. Eftersom att jag är född och uppvuxen här i Linköping ligger såklart Winnerbäck varmast om hjärtat.

Vad är det bästa med Attentec enligt dig?
Helt klart företagskulturen och de människor som arbetar här. Med många duktiga, drivna och kunskapssökande kollegor skapas en bra miljö att verka i.

Varför ska man söka jobb på Attentec?
För att Attentec är en plats där man utvecklas. Dels som ingenjör men också som individ. Vi gör saker tillsammans och glömmer inte bort att ha kul på vägen.

Varför har du valt att stanna hos oss?
För att intrycken jag fick i början visade sig stämma väldigt väl överens med utfallet. Efter exjobbet var det ett ganska självklart nästa steg att gå vidare som anställd. Jag har lärt känna väldigt många trevliga kollegor och jag trivs väldigt bra med tillvaron.

Jobbar du redan på Attentec?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@attentec.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor